S.C. Business Security SRL este o entitate juridică molodvenească înregistrată la Registrul,  denumită în continuare S.C. Business Security SRL, care deține toate drepturile asupra platformei online http://safe24.md/  vă informează că politica de confidențialitate a companiei a fost adaptată la reglementările Regulamentului European privind protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora.

Vă asigurăm că facem toate eforturile pentru a administra datele Dumneavoastră personale în mod responsabil. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați cu privire la orice informație referitoare la acest subiect pe adresa de recenzii@safe24.md.


S.C. Business Security SRL colectează și prelucrează datele cu caracter personal care aparțin:


S.C. Business Security SRL colectează date precum:


Există mai multe modalități prin care colectăm date cu caracter personal:

Atenție! Nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de dumneavoastră (de exemplu informații despre originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice, sănătate, viața sexuală sau orientarea sexuală).

În orice alt mod de corespondență care nu este prevăzut de situațiile de mai sus.

Acordarea consimțământului cu privire la colectarea și prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal nu este obligatorie decât în cazul unei  comenzi online sau la livrare produselor comandate.


Cum folosim datele și temeiuri juridice pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?

S.C. Business Security SRL va prelucra datele cu caracter personal numai în următoarele cazuri:

Este posibil să fie nevoie de prelucrarea datelor dumneavoastră pentru îndeplinirea obligației de a comunica unor autorități publice, la cerere, informații cu caracter personal. Menționăm că, compania Business Security SRL prelucrează datele cu caracter personal doar în cazul unor comenzi sau în scopul informărilor de marketing. La datele cu caracter personal mai au acces și furnizorii de servicii cu care compania este sub contract precum MuviExpress. Asigurăm confidențialitatea și siguranța datelor cu caracter personal prin intermediul unor contracte semnate cu fiecare dintre entitățile cărora le sunt divulgate aceste informații. În măsura în care lista partenerilor comerciali S.C. Business Security SRL va fi mărită, acest lucru va fi menționat în Politica noastră de confidențialitate, iar dacă va fi nevoie de consimțământul dumneavoastră, vă vom trimite o solicitare în acest scop.


Drepturile utilizatorului

În orice moment aveți controlul asupra datelor cu caracter personal, după cum urmează:


Securitatea datelor

Pentru a asigura un nivel de securitate corespunzător datelor cu caracter personal de care suntem responsabili, compania Business Security SRL face următoarele demersuri: