Meniu
Cosul tau

Despre noi, SAFE24


Scurt istoric/Cine suntem

Cu un devotament contastant pentru siguranță și securitate încă din 2007, SAFE24 este rezultatul angajamentului nostru față de clienți să aducem inovație și calitate în fiecare produs și serviciu pe care îl oferim. Cu o experiență vastă acumulată de-a lungul anilor, suntem mândri să fim printre lideri în industrie, să dezvoltăm și să livrăm soluții de securitate de top pentru clienții noștri. 

În decursul celor 17 ani de activitate am reușit să construim o echipă puternică și loială, transformându-ne într-o companie de încredere care pune siguranța în prim-plan. Într-o lume în continuă evoluție tehnologică, cu schimbări care se produc într-un ritm amețitor, am investit în cercetare și dezvoltare pentru a vă aduce cele mai avansate soluții de securitate posibile.

Misiunea companiei SAFE24 este să asigure sprijinul necesar clienților și să le ofere soluții inteligente și echipamente performante care să consolideze sistemul lor de securitate și să contribuie la succesul afacerilor acestora. 

Indiferent dacă este vorba despre protejarea unei mici locuințe sau a unei mari unități comerciale, experiența noastră vastă ne permite să oferim servicii specializate în instalarea de sisteme de securitate, acoperind o varietate mare de tipuri de proprietăți: de la case, birouri și ansambluri de apartamente, până la clădiri comerciale, spații industriale, instituții de stat, domeniul HoReCa și multe altele.

Echipa noastră de experți în domeniu asigură suport tehnic și asistență personalizată într-un mod eficient, cu dăruire și profesionalism. Valorizăm calitatea și profesionalismul, iar standardele noastre înalte și abordarea eficientă se reflectă în fiecare proiect realizat. 


Categorii de produse

Portofoliu companie noastre SAFE24 cuprinde o varietate complexă de produse de ultimă generație și calitate înaltă. De la sisteme avansate de supraveghere video până la soluții inteligente pentru casă și echipamente antifurt sofisticate, fiecare produs oferă performanță excepțională, siguranță și eficiență maximă. 

Supraveghere video

Echipamentele de supraveghere video reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru monitorizarea și securizarea proprietății dvs. Acestea sunt folosite într-o varietate de medii, inclusiv în locuințe, afaceri, instituții publice, zone industriale, contribuind la creșterea nivelului de siguranță și control. În această categorie de produse sunt incluse: Camere de supraveghere video, NVR-uri, Monitoare, Dispozitive de stocare și alte accesorii.

Smart Home

Dispozitivele noastre Smart Home vă ofere posibilitatea să aduceți inovația direct în locuința dvs., pentru un stil de viață mai confortabil și securitate sporită. Aveți la dispoziție o varietate de dispozitive pe care le puteți personaliza după propriile necesități: Becuri, Prize, Prelungitoare inteligente, Panouri control Smart Home, Senzori inteligenți, Lacate inteligente cu amprentă, Butoane de alarmă.

Alarmă antiefracție

Sistemele de alarmă antiefracție reprezintă soluții avansate și eficiente pentru a proteja proprietatea împotriva intruziunilor neautorizate și a furturilor. Pe site-ul companiei veți găsi: Sisteme de alarmă prin cablu și wireless, atât pentru interior, cât și pentru exterior, Senzori și detectoare de alarmă, Sirene de alarmă și diverse accesorii.

Detecție și stingere incendiu

Sisteme avansate pentru detecția timpurie și gestionarea incendiilor asigură protecție completă asupra bunurilor dvs. Indiferent dacă căutați o soluție mai simplă sau una mai complexă, în catalogul nostru de produse SAFE24 sunt incluse atât echipamente convenționale, cât și adresabile: Centrale incendiu, Detectoare de fum, Detectoare de incendiu, Detectoare de flacără, Bariere de fum, Senzori de temperatură, Butoane de incendiu; precum și Detectoare autonome, Echipamente de stingere și diverse accesorii. 

Interfoane și videointerfoane

Interfoanele și videointerfoanele reprezintă soluții moderne și inteligente pentru a securiza proprietatea dvs., oferind siguranță, comoditate și control sporit. Cu ajutorul acestor dispozitive puteți verifica identitatea vizitatorilor înainte de a le permite accesul. 

Control acces și pontaj

Sistemele de control acces și pontaj au rolul de a îmbunătăți securitatea, de a simplifica monitorizarea prezenței angajaților și a vizitatorilor, precum și de a oferi date utile pentru procesele de gestionare a resurselor umane. În această categorie de produse veți găsi: Turnichete, Centrale control acces, Cititoare biometrice, Cititoare de proximitate, Cititoare stand alone, Butoane cerere iesire, Module control acces, Taguri si cartele de proximitate, Pontaj electronic, Detectoare de metal, Lacăte, Sisteme de parcare și accesorii.  

Echipamente antifurt

Portofoliul nostru de produse oferă o varietate largă de echipamente antifurt de înaltă calitate, fiind special concepute pentru a preveni sau a descuraja furturile: Porți antifurt RF, Detașatoare și dezactivatoare RF, Etichete și taguri antifurt RF, precum și diverse Accesorii. Echipamente antifurt contribuie la creșterea nivelului de securitate pentru proprietatea personală sau comercială.

Automatizare porți 

Sistemele de Automatizare a porților sunt proiectate pentru a permite deschiderea și închiderea porților într-un mod automatizat și convenabil. Aceste echipamente sunt utilizate pentru a îmbunătăți accesibilitatea, confortul și securitatea în diverse locații precum clădiri comerciale, parcări, Spații industriale și multe altele. Această categorie cuprinde: Bariere automate, Delimitatoare, Controlere și diverse Accesorii.

Rețelistică

Rețelistica implică proiectarea, implementarea, administrarea și întreținerea rețelelor de comunicații. În stocul magazinului on-line sunt incluse Switch-uri, Routere, Puncte de acces WiFi, Amplificatoare Wi-Fi, Antene WiFI, Dulapuri pentru servere și ale accesorii. 

Surse de tensiune, Cabluri și Accesorii pentru montaj

Site-ul companie SAFE24 vă pune la dispoziție un sortiment larg de Surse de tensiune Cabluri și Accesorii pentru montaj pentru majoritatea echipamentelor comercializate. Echipamentele sunt de calitate înaltă destinate pentru instalații fiabile și durabile.


Parteneri SAFE24

Parteneriatele noastre reprezintă temelia succesului nostru, iar noi ne-am angajat să asigurăm performanță și calitate în fiecare colaborare. Suntem mândri să fim distribuitor autorizat al unor brand-uri de renume internațional, precum: 

Tiandy este unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de supraveghere video și soluții de securitate din lume care se concentrează pe supravegherea video IP. Compania se distinge prin inovație și tehnologie avansată, investind constant în cercetare și dezvoltare pentru a furniza produse de înaltă performanță. Tiandy a apus bazele tehnologiei Starlight pentru camerele de supraveghere pentru a oferi clientului o imagine color chiar și în condiții de lumină scăzută. Compania se adresează unei game largi de clienți, inclusiv instituții guvernamentale, întreprinderi, centre comerciale și clienți individuali, ajutându-i să-și îmbunătățească securitatea și gestionarea resurselor.


Uniview (UNV) se numără printre lideri în producerea și elaborarea de echipamente de supraveghere video și soluții de securitate. Fondată în 2005,  Uniview oferă o diversitate de produse, inclusiv camere de supraveghere, înregistratoare video, software de gestionare a securității și soluții integrate de monitorizare video. Compania se remarcă prin angajamentul său pentru inovație și calitate, investind constant în cercetare și dezvoltare pentru a aduce pe piață tehnologii avansate și soluții de securitate de vârf. Datorită rețelei extinsă de distribuitori și parteneri, Uniview contribuie la consolidarea securității la nivel global, oferind echipamente performante, adaptate nevoilor diversificate ale clienților din întreaga lume. 


Reolink este o companie care dezvoltă și comercializează sisteme de supraveghere video și dispozitive de securitate inteligente pentru clienți individuali și întreprinderi mici și mijlocii. Fondată în 2009, Compania se remarcă prin accentul pus pe inovație, dezvoltând produse inovatoare care pot fi ușor integrate în ecosistemul Smart home. Iar integrarea echipamentelor cu cea mai recentă Tehnologie 4K vă oferă o experiență de vizualizare excelentă pe un smartphone sau tabletă, oferind posibilitatea clienților de a-și monitoriza și controla dispozitivele de la distanță. 


Akuvox deține o reputație solidă în furnizarea de echipamente de securitate și soluții inteligente pentru controlul accesului, oferind soluții inovatoare atât pentru afaceri, cât și pentru proprietăți rezidențiale. Gama de produse Akuvox inclunde telefoane IP, interfoane, detectoare inteligente, sisteme integrate de control al accesului, dispozitive Smart Home și multe altele. Compania activează strict conform standardelor internaționale de calitate și este capabilă să îndeplinească cele mai exigente cerințe ale pieței. Compania se remarcă prin accentul pus pe tehnologia avansată, integrabilitate cu alte sisteme și calitatea înaltă a produselor sale.


Teletek este cel mai mare producător bulgar al unei game complete echipamente de alarmă antiefracție și detecție incendiu. Echipamentele sunt utilizate în clădiri comerciale, industriale și rezidențiale pentru a detecta și a raporta evenimente precum intruziuni sau incendii, permițând intervenția rapidă a autorităților sau a personalului de securitate. Fondată în 1991, Teletek are o prezență extinsă în domeniul securității și contribuie la îmbunătățirea standardelor de securitate în întreaga lume prin produsele și serviciile sale. Acest lucru a fost realizat datorită angajamentului continuu față de dezvoltarea și elaborarea de produse fiabile pentru a satisface nevoile clienților săi în domeniul securității.


DSC (Digital Security Controls) a fost fondată în 1979, cu sediul în Toronto. Compania este cunoscută în special pentru sistemele sale de alarmă antiefracție și de detecție a incendiilor, precum și pentru soluțiile de automatizare a clădirilor și tehnologia de control acces. Produsele DSC includ centrale de alarmă, senzori de mișcare, detectoare de fum, sirene de alarmă, tastaturi de control, panouri de control și multe altele. Echipamente sunt proiectate pentru a detecta și a raporta evenimente de securitate, cum ar fi intruziuni sau incendii, și pentru a permite proprietarilor sau operatorilor de clădiri să răspundă rapid și eficient la aceste situații. Compania oferă soluții pentru protecția proprietăților rezidențiale, comerciale și industriale.


Qolsys se concentrează pe crearea de soluții de securitate de ultimă generație și tehnologii inteligente pentru locuințe și afaceri. Produsele și serviciile Qolsys includ centrale de alarmă inteligente, panouri de control touchscreen, senzori de mișcare, camere de securitate, detectoare de fum și aplicații mobile pentru controlul și monitorizarea de la distanță. Unul dintre punctele forte ale companiei Qolsys este abilitatea de a crea ecosisteme inteligente, care permit utilizatorilor să gestioneze multiple aspecte ale securității și automatizării într-un singur loc. Echipamentele Qolsys sunt proiectate pentru a oferi o experiență integrată și ușoară, pentru a ajuta clienții să-și protejeze și să-și automatizeze locuințele și afacerile în mod eficient.


Visonic este cunoscută pentru produsele sale inovatoare și de înaltă calitate din domeniul securității și automatizării locuințelor și clădirilor comerciale. Compania este un dezvoltatoare și producătoare de sisteme și componente electronice de securitate bazate pe tehnologii avansate, cu sediul în Israel.  Portofoliul de produse al companiei Visonic include sisteme de alarmă antiefracție, detectoare de mișcare, senzori de fum și gaz, telecomenzi, module de comunicare și alte echipamente de securitate. Aceste dispozitive sunt utilizate pentru a proteja proprietățile împotriva intruziunilor și pentru a detecta evenimente periculoase, precum incendiile sau scurgerile de gaze. 


Detnov și-a început activitatea în 2007, în Barcelona. Este o companie specializată în dezvoltarea și fabricarea de sisteme de alarmă împotriva incendiilor pentru diverse industrii și aplicații. Produsele și serviciile Detnov includ Centrale de alarmă de incendiu, Detectoare de fum/gaze, Senzori de temperatură, Sirene incendiu, precum și aplicații pentru Controlul, supravegherea și managementul instalației de detectare a incendiilor. Aceste echipamente sunt proiectate pentru a detecta rapid evenimentele de securitate sau incendiu, permițând o reacție promptă și eficientă în situații de urgență. Compania oferă produse de încredere și tehnologii avansate pentru a contribui la îmbunătățirea securității în diferite medii și sectoare, inclusiv în clădiri comerciale, industriale și rezidențiale.


ZKTeco are o prezență extinsă pe plan internațional, fiind specializată în dezvoltarea și furnizarea de echipamente de control al accesului și soluții de securitate bazate pe tehnologii biometrice și electronice, precum recunoașterea facială și amprenta digitală. Compania oferă soluții avansate pentru securitatea și gestionarea accesului la diverse tipuri de clădiri, inclusiv clădiri comerciale, industriale, instituții guvernamentale și rezidențiale. Produsele și serviciile ZKTeco includ terminale de recunoaștere facială, cititoare de amprente, cititoare de carduri de acces, sisteme de control al accesului, software de gestionare a accesului și soluții de monitorizare a prezenței. Aceste echipamente permit administratorilor și utilizatorilor să gestioneze și să monitorizeze eficient accesul în clădiri, să înregistreze prezența personalului și să asigure un nivel ridicat de securitate. 


Nedap este un furnizor global, cu sediul în Olanda, care a pus bazele tehnologiei RFID (Radio Frequency IDentification) la începutul anilor '70. Compania este specializată în dezvoltarea și furnizarea de soluții de acces, securitate și management pentru o varietate de industrii și aplicații. Pentru Retail, Nedap oferă soluții practice pentru a reduce pierderile și a face față provocărilor cu care se confruntă comercianții din întreaga lume: Sisteme(porți) antifurt pentru magazine (EAS), taguri/etichete antifurt adezive, pentru protecția tuturor tipurilor de produse. Compania oferă tehnologii intuitive și eficiente care permit clienților să-și optimizeze și să-și securizeze operațiunile într-un mod eficient și inteligent. 


Ruijie își concentrează activitatea în cercetarea, dezvoltarea, proiectarea și vânzarea de Echipamente de rețea, Produse de securitate a rețelei și Soluție de management în cloud. Portofoliul de produse și servicii Ruijie include echipamente de rețea, switch-uri, routere, echipamente pentru rețelele wireless și soluții de stocare și gestionare a datelor. Ruijie deservește diverse industrii, inclusiv educație, afaceri, industrie, sănătate și multe altele. Compania se angajează să ofere produse și servicii de calitate pentru a sprijini dezvoltarea rețelelor de comunicații și a tehnologiei informaționale în întreaga lume. O realizare importantă pentru companie este Ruijie Cloud - una dintre cele mai mari platforme de management al rețelei din lume, oferind clienților servicii gratuite, sigure și de încredere.


HSM este recunoscută pentru inovația în domeniul securității documentelor și pentru calitatea durabilă a produselor sale. Cu o prezență pe piața  internațională de peste 50 de ani, HSM s-a angajat să ofere soluții de distrugere a documentelor sigure și eficiente, contribuind astfel la prevenirea accesului neautorizat la date și la gestionarea responsabilă a documentelor vechi sau sensibile. Sortimentul de produse HSM cuprinde o gamă extinsă de distrugătoare de documente, acoperind nevoile atât ale utilizatorilor casnici cât și ale birourilor, inclusiv dispozitive industriale concepute pentru distrugerea în masă a documentelor. Aceste echipamente au un rol esențial în asigurarea protecției datelor confidențiale și în respectarea riguroasă a normelor de securitate a datelor cu caracter personal. 


Dymo este o companie americană renumită pentru dezvoltarea soluțiilor de etichetare și marcatoare. Ceea ce o deosebește este angajamentul său ferm față de inovație și utilizabilitate, oferind produse intuitive și soluții software pentru a satisface cerințele clienților. Portofoliul extins al Dymo cuprinde o gamă completă de produse concepute pentru birou, depozit, șantier, casă și chiar săli de clasă, contribuind nu doar la sporirea eficienței și organizării în mediul de afaceri, ci și la simplificarea activităților cotidiene ale oamenilor. Dymo este renumită pentru calitatea și performanța remarcabile a produselor sale și ocupă o poziție de frunte în furnizarea de echipamente de etichetare și articole de birou atât pentru consumatori, cât și pentru mediul de afaceri.


De-a lungul anilor, am construit parteneriate solide și am câștigat încrederea clienților noștri, iar aceasta este cea mai mare recompensă pentru noi. Fiind marcate de realizări, performanțe remarcabile și, cel mai important, clienți mulțumiți, ne-am consolidat poziția la nivel național. 

Performanța pe care o obținem în fiecare proiect este o dovadă a angajamentului nostru comun în fața provocărilor. Suntem determinați să continuăm să creștem, să inovăm și să îmbunătățim serviciile noastre pentru a livra cele mai bune soluții de securitate posibile.

Vă mulțumim pentru interesul manifestat față de produsele și serviciile SAFE24. Suntem aici să contribuim la siguranța și prosperitatea afacerii Dvs. prin rapiditate, calitate și respectarea celor mai înalte standarde internaționale. 

La SAFE24 suntem pasionați de securitate și suntem dedicați să vă oferim soluții de încredere pentru protejarea a ceea ce contează cel mai mult pentru dvs.

Magazinul online safe24.md foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs. Prin deschiderea link-urilor de pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.

Mai multa informatie gasiti in Politica de utilizare Cookie-uri si Prelucrarea datelor cu caracter personal

1
false
false
true
Sterge
Schimbă
tr