UNV-Link este o aplicație mobilă de ultimă generație, dezvoltată pentru a simplifica gestionarea sistemului de supraveghere video de la distanță (ediția anterioară: EZlive). 

Aplicația oferă multiple funcții, inclusiv vizualizare live, redare, control PTZ, audio bidirecțional, partajare dispozitiv, notificări de alarmă și configurarea de la distanță de pe telefoanele mobile Android și iOS. Aplicația are o interfață intuitivă, ușor de înțeles și de utilizat, ceea ce face gestionarea dispozitivelor un proces plăcut și eficient. 

Cu această aplicație puteți accesa majoritatea echipamentelor de supraveghere video Uniview (camere IP și NVR) utilizate, în special, în proiecte mici și mijlocii.   




Caracteristici:
  • Permite mai multor utilizatori să vizualizeze același conținut video simultan fie prin partajarea dispozitivelor, fie prin conectarea la același cont de pe mai multe dispozitive.
  • Vizualizare în timp real: Afișare mai multor ferestre pe un singur ecran, Control PTZ, Preset patrol, Setări de imagine (luminozitate, saturație, contrast, claritate, reducere a zgomotului, rotație a imaginii), Audio bidirecțional, Ajustare a calității video (HD/SD/Smooth), Captură de ecran, Înregistrare locală, Mod coridor și Glisare stânga/dreapta pentru a comuta la video în timp real de la camera anterioară/următoare. 
  • Redare: Căutare în înregistrări, Redare sincronizată, Căutare divizată, Viteze de redare, Redare din înregistrări salvate pe o carte SD.
  • Alarmă. Aveți posibilitate să primiți alerte în timp real și să vizualizați înregistrările legate de alarmă.
  • Configurare dispozitiv la distanță: Utilizatorul poate configura ora, imaginea, video, audio, OSD, PTZ. De asemenea, se poate configura detectarea mișcării, detectarea corpului uman, detectarea audio, urmărirea automată, detectarea intruziunilor, detectarea liniilor transversale, detectarea intrării în zonă și detectarea zonei de părăsire.
    Aveți posibilitate să personalizați sunetul alarmei, și să configurați dezarmarea, programul de înregistrare, politica de stocare, cardul SD.
  • Managementul dispozitivului. Dispozitivul poate fi adaugat prin scanarea codului QR, fără a fi necesară înregistrarea într-un cont cloud. Dispozitivele pot fi sortate, editate și ștergese. De asemenea, beneficiarii pot partaja dispozitive, pot anula partajarea, pot transfera dispozitive și pot reîncărca date pentru dispozitivele 4G.
  • Gestionarea contului în cloud: Permite utilizatorului să se înregistreze folosind numărul de telefon mobil/adresa de email, să editeze informațiile contului, să-și recupereze parola și să anuleze contul. Utilizatorul poate face upgrade la dispozitive/canale prin cloud, poate exporta informații de diagnosticare și poate testa viteza rețelei. 
  • Gestionarea fișierelor: Permite utilizatorului să sorteze fișierele după dispozitiv/timp/tip (imagine/video), să le exporte într-un album și să le partajeze prin intermediul aplicațiilor terțe.

Notă: Funcționalitățile reale pot varia în funcție de capacitatea dispozitivelor de supraveghere video.


Dotată cu caracteristici avansate, acces la notificări în timp real și capacitatea de a controla dispozitivele de la distanță, UNV-Link îți oferă un nivel înalt de securitate și control asupra bunurilor dvs. Indiferent dacă sunteți un proprietar de afacere sau pur și simplu vă doriți o casă mai sigură, UNV-Link este soluția perfectă pentru a vă monitoriza proprietatea de la distanță.

Pentru a instala aplicații accesați Uniview UNV-Link - Mobile Surveillance Client App 

De asemenea, puteți căuta și descărca gratuit aplicația UNV-Link prin APP Store (pentru iOS) și Google Play (pentru Android)  sau pur și simplu puteți face upgrade la versiunea anterioară Ezlive, dacă o aveți instalată pe telefonul dvs.   

Pentru a achiziționa echipamentele de supraveghere UNV, accesați link-ul sau contactați echipa noastră de vânzări la 022 90 90 24/079 24 00 24.