Monoxidul de carbon (СО) este un gaz toxic produs de orice tip de echipament care funcționează pe bază de ardere a combustibililor fosili, cum ar fi: gaz, motorină, petrol, cărbune, lemn, etc. Acesta este foarte dăunător pentru organismul uman, poate provoca o varietate de probleme pentru sănătate: dezorientări, inconștiență, intoxicație, iar în unele cazuri acest gaz duce chiar la deces.

Dat fiind faptul că acest monoxidul de carbon este incolor și inodor, este destul de complicat de depistat, de aceea unica soluție de prevenire a problemelor este instalarea detectoarelor  care sunt fabricate în conformitate cu standardele de siguranță și în loc să caute indicii ale unui incendiu, acesta măsoară nivelul de CO din zona în care este instalat, astfel prevenind orice pericol. Experții recomandă ca detectoarele de monoxid de carbon să fie instalate în bucătărie, în dormitor, în garaj. Unele dintre cele mai răspândite detectoare de monoxid de carbon sunt cele autonome, acestea fiind simple în utilizare și eficiente, prevenind orice risc. 

CO este extrem de periculos pentru noi, cei mai vulnerabili fiind copiii și vârstnicii, iar un detector este soluția ideală pentru ca noi și familia noastră să fim în siguranță. 


 Pentru detalii suplimentare despre detectoarele de monoxid de carmon  contactați managerii noștri: 022 90 90 24, 079 24 00 24!