Ruijie Networks – compania lider în domeniul IT, care se specializează în dezvoltarea și producerea unei game largi de echipamente de rețea. Începând cu anul 2000 Ruijie Networks, de sine stătător, a realizat câteva linii de echipamente: comutatoare, routere, puncte de acces fără fir, servicii Cloud, sisteme de securitate, sisteme de gestionare IT, sisteme de autentificare și control. 

Ruijie Networks deține 59 de filiale și peste 10 000 de relații de parteneriat în toată lumea, acum și în Republica Moldova. În cadrul companiei activează peste 5 000 angajați, care contribuie la dezvoltarea echipamentelor de rețea la nivel profesional, bazându-se pe necesitățile și preferințele utilizatorilor. 


În anul 2014 compania Ruijie Networks și-a creat un brand cu denumirea de Reyee, care ajută la dezvoltarea întreprinderilor de mărimi mici și medii. Brand-ul se specializează pe dezvoltarea a 4 categorii principale de produse: comutatoare, routere, puncte de acces fără fir și echipamente de uz casnic. Scopul brand-ului este de a simplifica crearea și suportul rețelei.

Produsele Reyee sunt dotate cu cele mai inovative tehnologii pentru a oferi servicii la nivel profesional, acestea simplifică procesul de lucru al instalatorilor și integratorilor de sisteme. 

Acum produsele Reyee sunt disponibile și pe piața Republicii Moldova, gama de produse poate fi accesată aici: Produsele Ruijie | Reyee. 


Pentru mai multe detalii despre gama de produse Ruijie | Reyee contactează departamentul vânzări 22 90 90 24 / 079 24 00 24.