Grand Elysée este un palat de basm, proiectat pentru a sărbători evenimente grandioase într-un mod distins și aristrocrat. Inaugurarea Palatului a avut loc în data de 20 aprilie 2018, în orașul Sîngera. Specialiştii Business Security au oferit soluţia privind securitatea localului prin combinarea sistemului de supraveghere video şi control acces.

Provocarea:

  1. Implementarea unui sistem de supraveghere video de înaltă siguranță pentru sala de evenimente și curtea Palatului care să ofere imagini clare, vizibilitate bună în timpul nopții și rezistenţă la factorii de mediu.  
  2. Implementarea sistemului de control acces pentru gestionarea personalului și restricționarea persoanelor neautorizate în anumite camere.

Camerele de supraveghere video reprezintă una dintre tehnologiile moderne de impact, fiind utilizate în masă în diferite medii de lucru. Popularitatea pe care au câștigat-o se datorează în mare măsură avantajelor pe care le oferă. De aceea, s-a optat pentru camerele de la Tiandy, care răspund solicitărilor sus menționate, oferind un sistem de supraveghere personalizat, sigur și inovativ.

Restricționarea accesului în local este asigurată de sistemul marca Sebury, iar pentru pontarea timpului de lucru a angajaților a fost instalat controlerul autonom Anviz VF30, care monitorizează timpul prin aplicarea amprentei digitale, fiind astăzi cea mai sigură metodă de identificare. Toate datele pot fi ulterior analizate şi raportate datorită soft-ului pe care-l deţine Anviz.

Combinația dintre supraveghere video și control acces crează împreună un mediu sigur atât pentru vizitatori dar și pentru personalul localului.