Akuvox anunță că acum interfoanele Smart sunt interoperabile cu registratoarele video și camerele de supraveghere video IP de la

 Uniview – liderul în supravegherea video și tehnologia AIoT.


Cum funcționează integrarea? 




Cine sunt Akuvox și Uniview?


Akuvox

Akuvox este un furnizor global de top de produse și soluții de interfonie inteligentă. Compania are ca scop să îmbunătățească viața oamenilor cu o comunicare mai bună, o securitate mai mare și mai mult confort. Cuprinzând inteligența artificială, SIP, Android, Cloud, Security și alte tehnologii avansate. In mod continuu conduce schimbări revoluționare în industrie și oferă în mod creativ o gamă de neegalat de produse și soluții pentru interfonia inteligentă. La momentul actual Akuvox este unul dintre cei mai mari furnizori de telefoane IP, videotelefoane IP, interfoane IP/SIP, camere IP/SIP și VOIP gateway pentru întreprinderi și operatori din întreaga lume.


Uniview

Uniview este un producător care se specializează în echipamente de supraveghere, inclusiv camere IP și înregistratoare video de rețea. De-a lungul anilor Uniview a evoluat de la supravegherea video la AIoT (tehnologie care integrează inteligența artificială și de control de la distanță). UNV propune soluții profesionale care acoperă toate industriile, oferind diverse realizări pentru astfel de locații precum: transport, centre comerciale, bănci, spații rezidențiale, instituții de învățământ și medicale etc. Uniview depune efortul pentru a asigura un mediu înconjurător securizat, bazat pe profesionalism și fiabilitate. Сегодня Akuvox является одним из крупнейших поставщиков IP-телефонов, IP-видеофонов, IP/SIP домофонов, IP/SIP камер и VOIP шлюзов для предприятий и операторов по всему миру.




Avantajele integrării


Integrarea completă aduce o serie de caracteristici de securitate. Aceasta permite atât locatarilor, cât și administratorilor să își monitorizeze mai ușor clădirile. Datorită integrării date, utilizatorul are parte de: