Industria de securitate adoptă rapid tehnologiile noi. Nedap este compania cu experiență în activitatea sistemelor de identificare și control acces a vehiculelor și a persoanelor. Detectarea acestora are loc în timp real. Nedap are sediul în Olanda, unde proiectează și dezvoltă soluții tehnologice inteligente pentru societatea modernă încă din anul 1929. Tehnologia Nedap creează valoare adăugată prin produse care rezolvă probleme relevante. Prin urmare, soluțiile utile și ușor de utilizat sunt create prin tehnologii creative și inovatoare.

Business Security a devenit partener oficial Nedap, ceea ce oferă dreptul de comercializare a produselor autentice și suport tehnic calificat.

Misiunea activității este de a oferi "Tehnologia care contează".

Tehnologia de identificare prin frecvențe radio (RFID) permite comercianților să monitorizeze situația de la distanță și în timp real. Datorită aplicațiilor Nedap RFID, comercianții cu amănuntul pot optimiza stocurile, pot reduce pierderile și crește vânzările. Marele avantaj al lui Nedap este că clienții pot începe pe o scară mică și apoi să crească rapid. Rezultatele dovedesc din nou că soluțiile RFID sunt o investiție utilă.

Nedap oferă și porți antifurt RF EAS cu panouri publicitare integrate și caracteristici suplimentare, cum ar fi contorizarea clienților și detectarea metalelor, astfel încât intrarea magazinului să rămână bine organizată. Sistemele RF EAS sunt echipate cu o tehnologie de detecție independentă patentată (OID) pentru performanțe înalte și detectarea omnidirecțională a etichetelor EAS.


Avantajele RF EAS:

  • Service&Suport la nivel global. Soluții EAS de la un partener mondial. 
  • Soluții POS de înaltă performanță. Dezactivatoarele inteligente accelerează procesul POS. 
  • Etichete RF și tag-uri 100% testate. Îmbunătățiți protecția împotriva furturilor. 
  • Protejați mărfurile și profiturile Dvs. 
  • Raportare la nivel de companie sau magazin. Date în timp real pentru monitorizare și benchmarking. 
  • Suport la distanță. Răspuns rapid, fără a fi nevoie de o echipă de suport în magazinele dvs. în timpul orelor de lucru. 

Informații cu privire la produsele disponibile, specificații tehnice și mediile de utilizare le puteți urmări pe pagina oficială businessecurity. md sau contactați-ne la 022 90 90 22.