Principalul obiectiv al supravegherii video este de a vedea clar oricând și oriunde. Camerele video trebuie să fie bine pregătite pentru a oferi imagini de înaltă rezoluție și colorate în diferite condiții de lumină. Astfel, eficiența acestui obiectiv poate fi asigurat de tehnologia LightHunter de la UNV.

Ce este tehnologia LightHunter?

LightHunter este o tehnologie inovatoare care oferă culori vii, luminozitate corespunzătoare și imagini extrem de clare în condiții de lumină ultra-scăzută. Tehnologia îmbunătățește semnificativ luminozitatea imaginii datorită lentilei de transmisie mai mare și a diafragmei de F1. 2, până la 0.0005 lux. Tehnologia LightHunter este brevetată exclusiv de către UNV!

Camerele de supraveghere video IP au devenit și mai bune

Cu senzori de dimensiuni mari, Camerele de supraveghere video IP, special concepute, au o fotosensibilitate mai mare și sunt dotate cu SNR ridicat. De asemenea, se reduce în mod eficient neclaritatea în timpul mișcării obiectelor, dar și zgomotele de fundal. Combinând avantajele hardware și software, tehnologia LightHunter garantează imagini clare și pline de culoare sub lumină scăzută.

Provocări și soluție.

În locațiile cu lumină scăzută, tehnologia IR poate obține o rezoluție înaltă, în timp ce poate pierde informațiile despre culoare, iar imaginile sunt alb-negru. Angajat să rezolve această problemă, UNV a alocat resurse semnificative cercetării și dezvoltării acestei noi tehnologii. Acum, tehnologia LightHunter este disponibilă să ofere detalii inegalabile, luminozitate și culoare realistă, împreună cu imagini clare în lumina ultra-scăzută, incapabile să fie obținute de camerele convenționale, cum ar fi: detalii despre automobile (numărul plăcii de îmatriculare, culoarea, marca) sau persoane (trăsăturile faciale, culoarea părului, înălțimea, culoarea îmbrăcămintei).



Noua tehnologie de la UNV îmbunătățește definiția și luminozitatea imaginilor. Așa cum se poate observa, cea mai evidentă diferență este următoarea: cu ajutorul tehnologiei LightHunter vedem imagini mai clare și mai colorate și obținem informații mai detaliate, în comparație cu imaginile obținute de la camerele convenționale.

Domenii de utilizare

Camerele de supraveghere video UNV LightHunter pot fi utilizate în școli, parcuri, centre comerciale, parcări, aeroporturi, hoteluri, spitale sau orice alt spațiu cu iluminare redusă care necesită monitorizat.

Așadar, tehnologia LightHunter este standardul superior în ceea ce privește performanțele video în condițiile de lumină redusă. Oferă imagini clare și relevante indiferent de condițiile de iluminare, ora zilei sau mișcarea obiectului. Camerele de supraveghere IP LightHunter de la UNV sunt cele mai competitive produse ce satisfac cerințele de monitorizare în medii cu iluminare scăzută.