Atunci când vine vorba despre siguranță, sistemul de securitate reprezintă salvarea acestei probleme, iar cel mai important lucru care trebuie luat în considerare este camera de supraveghere, aceasta ne vine în ajutor, de exemplu atunci când are loc o infracțiune, din înregistrările video se poate de extras toate detaliile. 

Sistemele de supraveghere de la UNV sunt unele dintre cele mai căutate, renumite datorită particularităților sale, oferă funcții inteligente bazate pe analiza conținutului video. Printre acestea se numără și noua serie Uniarch, care reprezintă cea mai populară alegere pentru business-urile de mărimi mici și medii, cum ar fi magazinele, ghișeele comerciale, întreprinderile sau chiar locuințele. 




Sistemele de securitate Uniarch cuprind 3 factori importanți: calitate superioară, simple în utilizare și prețul accesibil. Materialele din care sunt confecționate produsele sunt rezistente, pot face față cu ușurință diferitor condiții meteorologice, au o gamă largă de temperaturi la care pot funcționa. Produsele sunt ușor de instalat și de întreținut, dotate cu diverse funcții inteligente, calitatea imaginii este excelentă, chiar și a înregistrărilor din medii cu iluminare scăzută. Datorită designul modern și dimensiunilor mici se încadrează perfect în orice mediu de amplasare.

Cu ajutorul noilor sisteme de securitate Uniarch puteți avea parte de un mediu înconjurător sigur!